Hongeohoe (ka hongeo) ehk hapurai, kalaroog, mida Koreas valmistatakse railastest (Rajidae). Kuna raidel puuduvad kuseteed, eritavad nad kusiaineid läbi naha. Railiha käärimisel tekib ammoniaak, mis aitab lihal säiluda ning annab roale väga tugeva ammoniaagi- ehk käimlalõhna. Ajalooliselt püüti raisid peamiselt Heuksando saare ümbrusest, tänapäeval saadakse neid peamiselt Tšiilist.
Valmistamine.Traditsiooniliseks mooduseks oli raide hapendamine savinõus, kusjuures kalakihtide vahele pandi heina. Hapendamine toimus ilma soolata ning hapuraide vooruseks oli, et neid sai säilitada pika aja jooksul ning transportida pikkade vahemaade taha. Uuemal ajal hapendatakse kalu külmkapis (15 päeva 2,5oC juures ja 15 päeva 1oC juures).
Söömine. Hapuraid süüakse tavaliselt väikeste tükikestana sashimi-stiilis, sageli komplektis bossami (viilutatud sealiharoog) ja kimchi’ga (hapendatud köögiviljad). Juurde juuakse makgeolli nimelist alkohoolset jooki.